Blik Beveiliging

Inbraak beveiliging

Voorkom diefstal met de juiste inbraak beveiliging

Na een inbraak in uw eigen huis hebt u waarschijnlijk behoefte aan meer zekerheid. U kunt dankzij de verzekering een nieuwe televisie kopen, maar u kunt uw gevoel van veiligheid niet terugkopen. Blik Beveiliging kan uw gevoelens van onrust niet helemaal wegnemen. Maar met de juiste inbraak beveiliging kunt u de kans op herhaling tot een minimum beperken. Blik Beveiliging heeft een ruim assortiment aan producten om uw huis te beveiligen tegen inbraak. Zo kunt u weer rustig slapen.

Assortiment inbraak beveiliging voor bedrijven en particulieren

Wij willen inbraken voorkomen. Met ons uitgebreide assortiment aan inbraak beveiliging voor bedrijven en particulieren hopen we u uw gevoel van veiligheid terug te kunnen geven. U kunt denken aan:

  • Bewakingscamera’s, die u direct kunnen tonen dat alles in orde is. Zo kunt u ieder gevoel van onzekerheid direct laten wegnemen.
  • Met de juiste alarmsystemen wordt de politie direct gewaarschuwd als er wordt ingebroken.
  • U kunt een mistgenerator aansluiten op het alarmsysteem. Gaat het alarm af, dan geeft het apparaatje meteen een dichte mist af. Zo ziet de inbreker geen hand meer voor ogen en zijn u en uw waardevolle spullen veilig, ook in geval van inbraak.

Inbraak beveiliging

Goedkopere inboedelverzekering

Wij werken volgens de normen van de VEB. Dit betekent dat de inbraak beveiliging in uw woning of bedrijfspand voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. U krijgt van ons na oplevering een certificaat of opleverbewijs. Hiermee krijgt u bij veel verzekeringsmaatschappijen een korting op uw inboedelverzekering. Zo verdient uw inbraakalarm zichzelf terug. Hebt u al bestaande inbraak beveiliging? In overleg kunnen wij u systeem dan mogelijk certificeren. Zo komt u alsnog in aanmerking voor korting op uw inboedelverzekering. Informeer naar de mogelijkheden bij Blik Beveiliging via het nummer 0344-604445. U kunt bij ons terecht voor inbraak beveiliging voor bedrijven en particulieren kopen.

Ons advies wanneer het gaat om inbraak beveiliging

Blik Beveiliging kijkt graag met u naar uw persoonlijke situatie en woning voor de beste beveiliging. Wat zijn bijvoorbeeld de zwakke plekken van uw woning? Vaak is ons advies om een combinatie te kiezen van een inbraakalarm en mistgenerator. Mocht er toch sprake zijn van inbraak, dan seint het alarm de politie in. Binnen tien minuten zijn zij ter plaatse. In de tussentijd staat uw inbreker in een kamer vol mist. Hij ziet geen hand voor ogen en kan dus geen spullen meenemen. Naar ons idee is dit de beste beveiliging tegen inbraak. Maak een afspraak met ons en vraag naar ons ruime assortiment aan inbraakalarmen en bel ons 0344-604445.