Blik Beveiliging

Particulier

Particulier

Via via aan het adres gekomen van Blik Beveiliging. Gelijk al een positief gevoel bij. Verzorgde website, strak logo, nette bus enz. Eerste afspraak was snel gemaakt en het positieve gevoel werd snel omgezet in vertrouwen. Arnold heeft serieus verstand van zaken en je merkt aan alles dat hij er niet alleen op uit is een installatie te verkopen maar bezig is op een heel integere wijze je woning veilig(er) maken. En dat is wat je wilt. Geen gladde verkoper van glimmende apparaten.
Dat beveiligen echt een expertise is blijkt uit het feit dat je heel veel extra informatie krijgt van bijkomende zaken waar je zelf nooit bij stil gestaan hebt.

De offerte was er snel en het bedrag viel ons erg mee. We hadden hoger geschat omdat het zo’n professioneel bedrijf is. Opnieuw een bewijs van integriteit wat ons betreft. Gewoon een eerlijke prijs.

Een dikke 10 voor de installatie. Er wordt super netjes en rustig gewerkt. Overal de stofzuiger bij en geen kabeltje te zien. Er wordt ruim te tijd gegeven aan een zeer degelijke gebruikers instructie. Installatie werkt nu al ruim een half jaar probleemloos en dat geeft ook een heerlijk veilig gevoel.