Blik Beveiliging

Persoonsbeveiliging

Voel u veilig op straat met onze persoonsbeveiliging

Zoekt u beveiliging voor uw persoonlijke veiligheid? Wanneer het in de beveiliging gaat om het beschermen van personen, wordt ook wel gesproken van persoonsbeveiliging. Veel mensen schakelen persoonsbeveiliging in als ze te maken hebben met bedreiging, afpersing of stalking. Blik Beveiliging is getraind in het beschermen van anderen op veilige en verantwoorde wijze. Informeer naar de mogelijkheden!

Hoe werkt persoonsbeveiliging?

Blik Beveiliging verzorgt professionele persoonsbeveiliging voor wie daar behoefte aan heeft. Onze aanpak is om niet naast de te beveiligen persoon te blijven staan en zodanig duidelijk te herkennen zijn als bodyguards of persoonsbeveiliger. Wij kiezen ervoor om als het ware in de menigte op te gaan en zo onherkenbaar te zijn. Uitgebreide trainingen hebben ons geleerd hoe we verdachte of gevaarlijke situaties moeten inschatten. Zo kunnen we op tijd

Persoonsbeveiliging

ingrijpen en incidenten voorkomen. We bespreken altijd met u op welke wijze wij u beveiligen.

Kies voor een GPS-ontvanger voor persoonsbeveiliging

Blik Beveiliging maakt slim gebruik van de laatste technologie. Met een GPS-ontvanger kunnen we bijvoorbeeld op vijf meter nauwkeurig bepalen waar iemand zich bevindt. Dit systeem werkt dag en nacht. Bovendien staat het apparaat in contact met de meldkamer. Met slechts een druk op knop kunt u de meldkamer laten meeluisteren. Het gaat om een apparaatje ter grootte van een pieper en heet ‘My Bodyguard’. Met deze doeltreffende methode beperken we uw risico als het gaat om persoonsbeveiliging tot een minimum.

Meer informatie over onze persoonsbeveiliging? Neem contact op

Persoonsbeveiliging is slechts een van de vele diensten, waar u bij Blik Beveiliging uit kunt kiezen. We kunnen u op allerlei manieren professioneel beveiligen. Belangrijk voor ons is dat u zich veilig voelt. Omdat het bij persoonsbeveiliging om allerlei zaken kan gaan en er veel maatwerk bij komt kijken, kunt u altijd eerst vrijblijvend om advies vragen. Wanneer wij voldoende informatie van u hebben ontvangen, kunnen wij een offerte op maat voor u maken. Vraag naar de mogelijkheden van persoonsbeveiliging bij Blik Beveiliging en bel naar 0344-604445.