Blik Beveiliging

Referenties

Exstress

Toen wij, bij een renovatie van ons huis, ook beveiliging wilde laten aanleggen, kwamen we in contact met Blik Beveiliging (BB). Na één telefoontje was er een afspraak geregeld. Na twee dagen zaten we al om de tafel voor een gesprek. BB kwam erg deskundig over. Er werd eerst geluisterd naar onze wensen. Daarna bespraken we enkele mogelijkheden.

In de offerte die volgde werd duidelijk omschreven welke werkzaamheden er zouden worden verricht. Daardoor kwamen we na afloop niet voor verrassingen te staan. De werkzaamheden zijn door BB in goed overleg met de aannemer ingepland. Wij vonden de samenwerking met BB erg plezierig. De alarminstallatie geeft ons een veilig gevoel. Ook doen dus bij BB!!!

Een tevreden Klant

Read more

september 1, 2015

Particulier

Via via aan het adres gekomen van Blik Beveiliging. Gelijk al een positief gevoel bij. Verzorgde website, strak logo, nette bus enz. Eerste afspraak was snel gemaakt en het positieve gevoel werd snel omgezet in vertrouwen. Arnold heeft serieus verstand van zaken en je merkt aan alles dat hij er niet alleen op uit is een installatie te verkopen maar bezig is op een heel integere wijze je woning veilig(er) maken. En dat is wat je wilt. Geen gladde verkoper van glimmende apparaten.
Dat beveiligen echt een expertise is blijkt uit het feit dat je heel veel extra informatie krijgt van bijkomende zaken waar je zelf nooit bij stil gestaan hebt.

De offerte was er snel en het bedrag viel ons erg mee. We hadden hoger geschat omdat het zo’n professioneel bedrijf is. Opnieuw een bewijs van integriteit wat ons betreft. Gewoon een eerlijke prijs.

Een dikke 10 voor de installatie. Er wordt super netjes en rustig gewerkt. Overal de stofzuiger bij en geen kabeltje te zien. Er wordt ruim te tijd gegeven aan een zeer degelijke gebruikers instructie. Installatie werkt nu al ruim een half jaar probleemloos en dat geeft ook een heerlijk veilig gevoel.

Read more

september 1, 2015

Familie Stegeman

Wij zijn nu ongeveer twee jaar aangesloten bij BLIK BEVEILIGING en zijn werkelijk meer dan tevreden. Tot nu toe dus geen reden tot klagen.

Read more

september 1, 2015

Een beveiligde klant

Hier onze recensie;

“We zijn uiterst tevreden over het alarmsysteem. Het kennismakingsbezoek was snel gepland en prettig verlopen. Arnold Blik is een vakman die met de klant meedenkt en zeer goed adviseert. De offerte was duidelijk opgesteld. Na akkoord was de installatie snel geregeld. Na oplevering waren er nog een paar kleine servicepuntjes en vragen, Arnold loste dit professioneel op. We bevelen hem van harte aan!”

Een goed beveiligde klant

Read more

september 1, 2015