Blik Beveiliging

Persoons en inbraak beveiliging Utrecht

Beveiligingssystemen, Anti inbraak oplossingen in Utrecht en veel meer

Wilt u uw baby in de gaten kunnen houden als hij lekker slaapt? Hebt u te maken met afpersing of bedreiging en wilt u adequate persoonsbeveiliging? Of bent u op zoek naar beveiligingscamera’s voor uw bedrijfspand in Utrecht? Waar u ook aan behoefte heeft, Blik Beveiliging regelt het voor u! Wij zijn een dynamisch en professioneel beveiligingsbedrijf en werken door heel Nederland, dus ook in Utrecht. U bent bij ons aan het juiste adres voor deskundig advies en offertes tegen scherpe tarieven. Bel ons vandaag nog op: 0344-604445.

Onze diensten in Utrecht

U kunt bij ons terecht voor een compleet aanbod aan diensten als het gaat om beveiliging en inbraak beveiliging in Utrecht. We vinden het belangrijk dat u zich veilig voelt. We denken daarom graag met u mee. Laat u informeren! We kunnen u van dienst zijn met:

  • Persoonsbeveiliging
  • Beveiligingscamera’s
  • Inbraakalarm en -installatie
  • Alarminstallatie in uw woning in Utrecht
  • Beveiligingssystemen van Lobeco of Aritech
  • Elektronische toegangscontrole
  • Toegangsbeheer

Utrecht

Focus op inbraak beveiliging in Utrecht

Onze focus ligt op het voorkomen van inbraak in Utrecht en omgeving. U verliest bij diefstal vaak niet alleen waardevolle spullen, maar ook uw veilige gevoel. Met ons uitgebreide assortiment aan anti-inbraakproducten kunnen we u uw veilige gevoel teruggeven. U kunt denken aan bewakingscamera’s. Ieder gevoel van onzekerheid kunnen we direct wegnemen als u ziet dat alles in orde is. Met de juiste alarmsystemen wordt de politie direct gewaarschuwd als er wordt ingebroken. Tot slot kunt u een mistgenerator aansluiten op het alarmsysteem. Gaat het inbraakalarm af, dan verspreidt het apparaat direct een dichte mist. Zo ziet de inbreker geen hand meer voor ogen en zijn uw waardevolle spullen in Utrecht veilig.

Bespaar op uw verzekering

Wij leggen al onze installaties aan volgens de VEB normen. Dit betekent dat het alarmsysteem in uw woning of bedrijfspand in Utrecht voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. U kunt van ons na oplevering een certificaat of opleverbewijs ontvangen. Hiermee krijgt u bij veel verzekeringsmaatschappijen een korting op uw inboedelverzekering. Zo verdient uw inbraakalarm zichzelf terug. Hebt u bestaande inbraak beveiliging in uw huis in Utrecht? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen uw systeem mogelijk certificeren, waardoor u in aanmerking komt voor korting op uw inboedelverzekering. Informeer naar de mogelijkheden bij Blik Beveiliging: 0344-604445.