Blik Beveiliging

Alarminstallatie & alarminstallatie woning & alarminstallatie huis

Zoekt u de beste alarminstallatie voor uw huis? Bel Blik Beveiliging!

Een alarminstallatie in uw woning voor optimale beveiliging

Bent u op zoek naar de beste alarminstallatie voor uw huis? Zoek dan niet verder, want Blik Beveiliging biedt u kwalitatieve beveiliging. Hoe wij u dit kunnen garanderen? Wij zijn een VEB gecertificeerd technisch beveiligingsbedrijf, wat maakt dat wij enkel de beste toepassingen bieden voor uw beveiliging. Daarbij hebben wij ook 20 jaar ervaring en al vele particulieren mogen voorzien van een alarminstallatie in hun woning. Wij hebben een brede kennis en kunde op het gebied van de nieuwste beveiligingssystemen, waardoor wij uw woning optimaal kunnen beveiligen. Wilt u meer weten? Of direct een alarminstallatie in uw huis laten installeren? Neem dan contact met ons op.

Wat biedt Blik Beveiliging

Blik Beveiliging staat voor kwaliteit. Als jong en dynamisch bedrijf kunnen wij u, naast een alarmsysteem voor uw huis, diverse beveiligingstoepassingen bieden. Zo bent u bij ons aan het juiste adres voor onder andere uw:

  • Elektronische beveiliging
  • Data netwerken
  • Intercom systemen
  • Branddetectie
  • Camera observatie
  • Service & Onderhoud
  • Toegangscontrole systemen
  • Mistgeneratoren
  • Telecom

Met andere woorden, wij kunnen door onze toepassingen uw huis optimaal beveiligen. Wilt u enkel een alarmsysteem laten installeren? Of wenst u een combinatie met camera observatie? Wij raden u een combinatie van beiden aan, daar dit u de beste inbraakpreventie garandeert. Een inbraak zal dan niet snel (meer) voorkomen. Bent u benieuwd wat wij aan toepassingen voor uw alarmsysteem in uw woning te bieden hebben? Neem dan contact op met onze specialist.

Sluit uw alarmsysteem aan bij de meldkamer

Een alarmsysteem in uw woning garandeert u enkel de beste beveiliging als u deze ook laat aansluiten bij een meldkamer. Gaat het alarm in huis af, dan wordt een signaal naar de meldkamer verzonden. Een centralist belt u vervolgens op en kan, naar uw wensen, een beveiligingsdienst naar uw woning sturen. Uw alarmsysteem bij de meldkamer aansluiten gaat eenvoudig en snel. U kunt uw alarmsysteem aansluiten bij View Control, Alarm Meldnet en SMC, maar ook bij Trigion, G4S, CSU en Alert Services. Kijk, vergelijk en vindt uit welke meldkamer voor uw situatie de beste is.

Neem contact op voor uw alarmsysteem in huis

Wilt u een alarmsysteem in uw woning laten plaatsen, zodat deze optimaal beveiligd is? Kies dan voor een alarmsysteem van Blik Beveiliging. Met onze kwalitatief hoogwaardige toepassing hoeft u straks niet meer bang te zijn voor een inbraak. Bel ons vandaag nog middels: 0344-604445, of mail naar info@blikbeveiliging.nl. Onze professionals komen dan snel bij u langs om uw gewenste alarmsysteem in uw woning te installeren!