Blik Beveiliging

Anti inbraak

De anti inbraak oplossingen van Blik Beveiliging!

Het komt nog te vaak voor dat er bij woningen of bedrijven wordt ingebroken. Bij diefstal verliest u niet alleen waardevolle spullen, maar ook uw waardevolle gevoel. Blik Beveiliging is erin gespecialiseerd om uw risico’s tot een minimum te beperken door middel van anti inbraak oplossingen. Bovendien zijn wij gecertificeerde installateurs, waardoor u zeker weet dat uw inbraakinstallatie, camerasysteem of mistgenerator aan de gestelde kwaliteitseisen voldoen. Wilt u meer weten of vrijblijvend advies ontvangen over anti inbraak maatregelen? Neem dan contact met ons op 0344-604445. Wij geven u graag anti inbraaktips.

Anti inbraak installaties

Een van de maatregelen om inbraak te voorkomen, is een anti inbraak installatie. Er is van alles mogelijk op dit gebied. Daarom gaat Blik Beveilig eerst met u in gesprek over uw wensen en behoeften. Volgens krijgt u vrijblijvend advies over uw anti inbraak opties. U kunt over verschillende zaken nadenken:

  • Wilt u een draadloos, bedraad of gemengd anti inbraak systeem?
  • Kiest u voor een anti inbraak alarm met of zonder toegangscontrole?
  • Vindt u het handig om te werken met een code of een tag (elektronische sleutel) of beide?
  • Wilt u een particuliere alarmcentrale inschakelen of wilt u liever zelf bericht ontvangen?
  • Vindt u het fijn om op afstand te kunnen meeluisteren?
  • Wilt u via een app uw anti inbraak alarm kunnen bedienen en bekijken?

Anti inbraak

Anti inbraak systeem

U kunt niet zelf continu aanwezig zijn in uw woning of bedrijf. De juiste anti inbraak camerasystemen kunnen dat wel. Met camerabeveiliging heeft u 24 uur per dag toezicht op uw terrein, woning of bedrijfspand. Dat kan zeker handig zijn voor anti kraakpanden. Afhankelijk van het gekozen systeem kunt u via IP de beelden ook op andere locaties bekijken. Of als u een smartphone heeft, dan kunt u zelfs op uw smartphone controleren of alles in orde is. U kunt de beelden laten aflezen door professionals. Het spreekt voor zich dat wij bij de geringste aanwijzingen van inbraak in actie komen om uw eigendommen te beschermen. Wij adviseren u graag met anti inbraaktips.

Anti inbraak mistgenerator

Een goede aanvulling op de anti inbraak maatregelen hierboven is de mistgenerator. Veel particulieren en bedrijven hebben al een systeem tegen inbraak. Als er iets gebeurt, dan stuurt het anti inbraak alarm een signaal naar de meldkamer. Agenten zijn vaak binnen tien minuten bij uw pand aanwezig. Dieven weten dit ook en zorgen ervoor dat ze niet langer dan een paar minuten nodig hebben. Een mistgenerator vult daarom uw anti inbraaksysteem perfect aan. De generator blaast binnen 10 seconden een dicht mistgordijn de kamer in met een maximaal zicht van 30 centimeter. De inbreker verliest zijn zicht en oriëntatie. Wat hij niet ziet, kan hij ook niet stelen.