Blik Beveiliging

Aritech

Aritech: al 30 jaar een topmerk in beveiliging

Als professioneel en ervaren beveiligingsbedrijf werken we graag samen met een aantal fabrikanten, waaronder Aritech. Dit merk slaagt er al meer dan 30 jaar in om ongekende kwaliteit te leveren. Bovendien bent u altijd verzekerd van de nieuwste technologische innovaties en weet u zeker dat uw producten aan de strengste eisen voldoen. Alsof dat nog niet reden genoeg is, levert Aritech een zeer goede service. Ook voor producten die al jaren uit het assortiment zijn verdwenen, wordt nog steeds service geleverd. U heeft dus zeer lang plezier van uw Aritech alarm.

Wat levert Aritech u?

Dit topmerk levert u vele producten. Een greep uit het assortiment van Aritech:

  • Glasbreukmelders
  • Rookmelders
  • Aritech Camera
  • Toegangscontrole
  • Inbraakbeveiligingspanelen
  • Reedcontacten
  • Aritech Alarm

Aritech

Nieuw! Hybride systemen van Aritech

Nieuw in het aanbod zijn beveiligingspanelen, die hybride zijn. Draadloos en bedraad zijn in één paneel geïntegreerd en de componenten zenden uit op een speciale frequentie voor beveiligingsapparatuur. Andere opties zijn toegangsbeheer en inluistermodules. Standaard kunt u 16 deuren beheren en 200 gebruikers invoeren. Ook zijn de panelen onderling aan elkaar te koppelen en te beheren op afstand. Deze systemen worden naar verwachting veel gebruikt in de toekomst. Heeft u een beveiligingsvraagstuk, dan is een paneel van Aritech dé oplossing.

Aritech beveiliging, altijd kwaliteit

Wanneer u kiest voor dit Belgische merk, dan kiest u voor de beste kwaliteit mogelijk. Daarom werken wij graag met Aritech samen. We kunnen samen met u bepalen wat uw wensen zijn en welke onderdelen daar het beste op aansluiten. Uiteraard leggen we dit ook voor u aan. In overleg kunnen we ook regelmatig onderhoud uitvoeren aan uw Aritech camera. Zo bent u verzekerd van de beste kwaliteit, niet alleen omdat u kiest voor een topmerk, maar ook doordat u kiest voor onze ervaren vakmensen.

Aritech beveiliging systeem nodig? Neem contact op

Blik Beveiliging is een jong en dynamisch bedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in de beveiliging en toegangscontrole. Daardoor hebben wij veel kennis van allerlei systemen die op de markt zijn verschenen. Aritech beveiliging blijft voor ons een topmerk dat jarenlang kwaliteit levert, innovatief blijft en de beste service levert. Wilt u weten welke systemen er passen bij uw wensen en budget? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact op met ons en bel 0344-604445. Wie weet komen we dan binnenkort bij u langs om uw eigen Aritech alarm aan te leggen!