Blik Beveiliging

Persoons en inbraak beveiliging Arnhem

Beveiligingssystemen en alarminstallatie in Arnhem

Wilt u een inbraakalarm in uw woning in Arnhem laten aanleggen? Laat dit dan door een erkend en professioneel bedrijf doen. Wij van Blik Beveiliging leggen al onze installaties aan volgens de VEB normen. Verzekeringsmaatschappijen erkennen dit en geven vaak korting op een inboedelverzekering. Zo heeft u niet alleen weer een veilig gevoel in uw huis, maar weet u ook zeker dat uw inbraakalarm voldoet aan de laatste richtlijnen en veiligheidseisen. Bovendien bespaart u veel geld. Kies in Arnhem dus voor Blik Beveiliging!

Anti inbraak diensten in Arnhem

U kunt op vele manieren een onveilig gevoel krijgen, bijvoorbeeld door een bedreiging of recente inbraak. Voor ons is het zaak om u weer een veilig en vertrouwd gevoel te geven, wat de oorzaak ook is. Daarom zorgen wij ervoor dat we u op verschillende manieren van dienst kunnen zijn, zodat we altijd iets voor u kunnen betekenen.

  • We zijn getraind in persoonsbeveiliging en staan u graag bij, zonder dat u hier iets van merkt.
  • Voor bedrijven richten we ons op beveiligingssystemen en het plaatsen van beveiligingscamera’s.
  • U krijgt bij ons altijd gratis en vrijblijvend advies, bijvoorbeeld over een voor u geschikt inbraakalarm.
  • We leggen inbraak beveiliging aan en kunnen deze certificeren en onderhouden.
  • Bij ons kunt u een inbraakalarm kopen van verschillende topmerken, zoals Aritech en Lobeco.

De mistgenerator als extra inbraakalarm in Arnhem

Veel mensen, ook in Arnhem, vragen ons om een alarminstallatie in hun woning aan te leggen. Hiervoor maken we gebruik van verschillende topmerken en houden we de laatste richtlijnen scherp in het oog. We bespreken met u de opties voor uw inbraakalarm. Een nieuwe ontwikkeling is de opkomst van een mistgenerator. Bij onraad verspreidt dit systeem een dichte mist, waardoor dieven geen hand meer voor ogen zien. Uw spullen zijn veilig en in de tussentijd kan de politie ter plaatse arriveren. Een perfecte combinatie met uw inbraak beveiliging in Arnhem.

Daarom kiest u voor onze diensten in Arnhem

U kunt uiteraard ook voor een ander beveiligingsbedrijf in Arnhem kiezen. Daarmee doet u echt uzelf en uw portemonnee tekort, want bij ons vindt u namelijk:

  • Meer dan 20 jaar ervaring in de praktijk
  • Altijd zeer scherpe tarieven
  • Een klantgerichte en snelle service
  • Vele topmerken als Aritech en Lobeco
  • Altijd gratis en vrijblijvend advies

Arnhem

Afspraak maken voor alarm installatie in Arnhem? Neem contact op

Wanneer u in Arnhem graag een vertrouwd gevoel wilt hebben in uw huis of bedrijf, dan zijn wij u hierbij graag van dienst. We gaan graag met u om de tafel zitten om uw wensen met u door te spreken. Aan de hand hiervan krijgt u van ons geheel gratis en vrijblijvend advies voor bijvoorbeeld inbraak beveiliging of persoonsbeveiliging. Wilt u meer weten of een afspraak met ons maken? Belt u dan naar 0344-604445. Onze specialisten staan u graag te woord. Inmiddels hebben we al vele tevreden klanten mogen helpen. Bent u de volgende in Arnhem?