Blik Beveiliging

Bedrijfspand beveiligen

Bedrijfspand beveiligen? Bel Blik Beveiliging!

Uw bedrijfspand beveiligen met onze beveiligingstoepassingen

Wilt u uw bedrijfspand op de beste wijze laten beveiligen? Zet dan de beveiligingstoepassingen van Blik Beveiliging in. Ons beveiligingsbedrijf biedt u enkel het beste van het beste voor de beveiliging van uw bedrijfspand. Daar wij ruim 20 jaar ervaring hebben en VEB gecertificeerd zijn, kunnen wij u dit garanderen. Al vele bedrijfspanden hebben wij beveiligd. En met succes. U kunt met ons rekenen op de nieuwste kennis en kunde omtrent beveiligingsopties. Bent u benieuwd hoe wij uw bedrijfspand beveiligen? Lees dan verder of bel ons direct voor een afspraak.

Wat kunnen wij bieden voor uw bedrijfspand?

Wij kunnen uw bedrijfspand beveiligen met de beste beveiligingsopties. Iedere optie heeft weer een andere vernuftige werking die inbrekers op afstand houd. Wij beveiligen uw pand met onder andere deze toepassingen:

  • Elektronische beveiliging
  • Data netwerken
  • Intercom systemen
  • Branddetectie
  • Camera observatie
  • Service & Onderhoud
  • Toegangscontrole systemen
  • Mistgeneratoren
  • Telecom

U leest het al, ons beveiligingsbedrijf heeft u veel te bieden voor de beveiliging van uw bedrijfspand. Wilt u een alarmsysteem laten installeren of wenst u deze te combineren met een intercom of camera? Wij raden u een combinatie van meerdere toepassingen sterk aan. Een inbreker krijgt zo niet meer de kans om uw waardevolle spullen te stelen. Bent u benieuwd wat onze specifieke toepassingen voor uw bedrijfspand doen? Informeer dan gerust bij onze adviseur naar uw gewenste toepassing.

Uw beveiliging bij een meldkamer aansluiten

Met het beveiligen van uw bedrijfspand door onze toepassingen bent u er nog niet. Wij raden het u zeer aan om uw beveiligingstoepassingen te laten aansluiten bij een meldkamer. Hierdoor profiteert u van de beste beveiliging. Gaat het alarm in uw bedrijfspand af, dan gaat er automatisch een signaal naar de meldkamer. Er wordt vervolgens door de centralist contact met u opgenomen en zodoende, wanneer nodig, de beveiligingsdienst ingeschakeld. De elektronische beveiliging van uw bedrijfspand is gemakkelijk bij iedere meldkamer aan te sluiten. U kunt deze laten aansluiten bij onder andere View Control, Alarm Meldnet en SMC, of bij Trigion, G4S, CSU of Alert Services. Vergelijk de diverse meldkamers op internet om tot een juiste keuze te komen voor uw bedrijfspand.

Neem contact op voor het beveiligen van uw bedrijfspand

Wilt u snel uw bedrijfspand laten beveiligen? En het liefst in combinatie met andere toepassingen? Of wenst u meer informatie? Neem dan direct contact op met onze adviseur om u te laten informeren of een afspraak te maken. Bel ons via 0344-604445, of mail naar info@blikbeveiliging.nl. Spoedig komen wij dan bij u langs om uw bedrijfspand geheel te beveiligen met onze beveiligingsopties.