Blik Beveiliging

Beveiligingsbedrijf

Ervaren beveiligingsbedrijf

Blik Beveiliging is een beveiligingsbedrijf met ruim 20 jaar kennis en ervaring. We zijn een VEB gecertificeerd technisch beveiligingsbedrijf.. Al onze beveiligingsinstallaties voldoen aan de VEB normen, indien gewenst kan er een certificaat op uitgegeven worden. Bij de meeste verzekeringsmaatschappijen kunt u hierdoor korting krijgen op uw verzekeringspremie. Blik Beveiliging is gespecialiseerd in inbraakbeveiliging, cameratoezicht, toegangsbeheer en persoonsbeveiliging.

Producten van ons beveiligingsbedrijf

U kunt bij ons onder meer terecht voor systemen op het gebied van inbraakbeveiliging, cameratoezicht, toegangsbeheer en intercom. We maken veel gebruik van de gewaardeerde merken Lobeco (branddetectie, inbraakbeveiliging, cameratoezicht, toegangsbeheer en zorg) en Aritech (reedcontacten, glasbreukmelders, rookmelders, beveiligingscontrole panelen en toegangscontrole). Tevens bieden we een mistgenerator van Bandit aan, die de oriëntatie van een eventuele inbreker kan verstoren. Of het nu gaat om brand-, persoons- of inbraakbeveiliging, we denken graag met u mee bij de keuze van het alarmsysteem voor uw specifieke situatie.

beveiligingsbedrijf

Diensten van ons beveiligingsbedrijf

Behalve de vele systemen die ons beveiligingsbedrijf aanbied kunt u bij Blik Beveiliging ook terecht voor onderhoud en persoonsbeveiliging en hebben we een helpdesk en een meldkamer service. Voor nieuwe en bestaande beveiligingsinstallaties kunt u een onderhoudscontract afsluiten. 1 keer per jaar kijken we uw systeem dan na, testen we het en worden er indien nodig onderdelen vervangen. Wanneer er storingen optreden kunt u onze helpdesk bellen 0344-604445. Het is tevens mogelijk om uw systeem aan te laten sluiten bij een meldkamer. Hier komt de eerste melding binnen wanneer uw alarm afgaat. Er wordt dan, vanuit de meldkamer, contact opgenomen met de aangewezen contactpersoon. Op het gebied van persoonsbeveiliging biedt ons beveiligingsbedrijf een GPS-ontvanger “My-Bodyguard” die u bij u kunt dragen. Deze GPS-Ontvanger is op 5 meter nauwkeurig en is toepasbaar bij bijvoorbeeld transport van bijzondere goederen en bij bedreigingen door derden.

Waarom kiezen voor ons beveiligingsbedrijf?

Waarom de keuze voor Blik Beveiliging een logische keuze is? Onderstaande kenmerken helpen u bij het beantwoorden van deze vraag:

  • Vakkundig personeel
  • Hoge kwaliteit, lage prijs
  • Persoonlijk maatwerk
  • Oog voor precisie
  • Alle nieuwste technieken
  • Gratis, eerlijk en vrijblijvend advies

beveiligingsbedrijf

Op zoek naar een erken beveiligingsbedrijf? Neem contact op

Wilt u graag meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op. Mail naar info@blikbeveiliging.nl of bel 0344-604445. U kunt ook het formulier op deze pagina invullen, we zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Onze ervaren medewerkers voorzien u graag van deskundig advies op het gebied van onze beveiligingssystemen.