Blik Beveiliging

Beveiligingscamera’s

Kies voor uw veiligheid met beveiligingscamera’s voor thuis

Wat doet u als u opeens een onbekende tegenkomt in de serverruimte van uw bedrijf? Hier bewaart u gevoelige gegevens van uw bedrijf en klanten. Of er staat een onbekende ‘s avonds laat aan de deur. Het zijn situaties die zouden voorkomen bij u thuis of op uw werk. Voorkom problemen en zorg voor een goede beveiligingscamera’s. Daarmee kunt u vervelende situaties rustig inschatten en vervolgens adequaat handelen. Blik Beveiliging informeert u graag over de mogelijkheden.

Waarom beveiligingscamera’s kopen?

In uw woning of bedrijf bent u verantwoordelijk voor de veiligheid, niet alleen voor de mensen maar ook voor de spullen die er staan. Daarom wilt u precies weten wie er binnen zijn en hoe het met ze gaat. Veel mensen denken direct aan beveiligingscamera’s om dieven in de gaten te houden en op heterdaad te kunnen betrappen. U kunt de camera’s ook gebruiken om uw huisdieren of kinderen te controleren, bijvoorbeeld in geval van ziekte. Merkt u dat er iets niet in orde is, dan kunt u direct ingrijpen. Met beveiligingscamera’s vergroot u dus de veiligheid in en rond uw huis.

Meer dan beveiligingscamera’s

Veel bedrijven, verzorgingscentra en appartementen maken al gebruik van beveiligingscamera’s. Ook steeds meer beveiligingscamera’s voor thuis worden door ons geinstalleerd.

Ons assortiment omvat beveiligingscamera’s van vele verschillende merken. Wij denken graag met u mee over uw beveiligingscamera’s voor thuis of op uw bedrijf:

  • Kleurencamera of zwart-wit
  • Vandaalbestending
  • Via de telefoon te bekijken
  • Met of zonder geluid
  • Draadloos of bedraad

security cam

Beveiligingscamera’s kopen ? Neem contact op

Blik Beveiliging is een jong en dynamisch bedrijf op het gebied van inbraakpreventie en beveiliging. Wij kunnen u voorzien van deskundig advies en zijn gecertificeerde installateurs. Het spreekt voor zich dat wij graag met u meedenken over uw beveiligingscamera’s. Wij zijn gericht op beveiliging in de breedste zin van het woord: van datanetwerken en camerasystemen tot intercoms en toegangsbeheer. Vraag vandaag nog naar de mogelijkheden wanneer u een intercomsysteem of beveiligingscamera’s wilt kopen. Bel ons op 0344-604445.