Blik Beveiliging

Inbraakpreventie

De beste inbraakpreventie gezocht? Bel Blik Beveiliging!

Optimale beveiliging met onze hoogwaardige inbraakpreventie

Zoekt u de beste inbraakpreventie voor uw woning of bedrijfspand? Zoek dan niet verder, want Blik Beveiliging biedt u kwalitatieve beveiliging. Dit kunnen wij u garanderen daar wij in het bezit zijn van een VEB certificering. Dit betekent dat wij enkel de beste beveiligingstoepassingen bieden. Wij hebben ruim 20 jaar ervaring en al diverse particulieren en bedrijven van optimale beveiliging mogen voorzien. Onze kennis en kunde op het gebied van de nieuwste beveiligingssystemen is altijd up-to-date. Bent u benieuwd wat wij u kunnen bieden voor uw woning of pand? Bel ons dan voor meer informatie of schakel ons meteen in voor uw inbraakpreventie.

Wat biedt Blik Beveiliging u?

Blik Beveiliging heeft u een hoop te bieden betreft uw inbraakpreventie. Zo garanderen wij u niet alleen kwaliteit, maar ook persoonlijke service van een jong en dynamisch bedrijf. Wij kunnen u diverse beveiligingstoepassingen aanbieden. Blik Beveiliging biedt u onder andere:

  • Elektronische beveiliging
  • Data netwerken
  • Intercom systemen
  • Branddetectie
  • Camera observatie
  • Service & Onderhoud
  • Toegangscontrole systemen
  • Mistgeneratoren
  • Telecom

Oftewel, onze toepassingen voor uw inbraakpreventie zijn zeer uitgebreid. Wenst u een alarmsysteem? Of wilt u dit combineren met een andere vorm van elektronische beveiliging? Een combinatie is aan te raden, want uw inbraakpreventie zal hierdoor enkel verbeteren. Inbrekers slaan uw woning dan wel over. Wilt u per specifieke toepassing weten hoe deze uw inbraakpreventie garandeert? Bel dan gerust even met onze adviseur, zodat hij u te woord kan staan.

Inbraakpreventie die aansluitbaar is op de meldkamer

Wij kunnen u de beste inbraakpreventie garanderen, maar u kunt ook zelf iets doen om deze te verhogen. Denk aan het laten aansluiten van uw beveiligingssysteem bij een meldkamer. Als er iemand wordt gedetecteerd en het alarm afgaat, zendt deze een signaal door naar de meldkamer. De centralist neemt dan contact met u op en kan indien nodig snel een beveiligingsdienst naar de locatie van uw woning of pand sturen. Het aansluiten van uw beveiliging bij een meldkamer is zo gebeurd. Dit kunt u eenvoudig doen bij meldcentrales zoals View Control, Alarm Meldnet en SMC, maar ook bij Trigion, G4S, CSU en Alert Services. Om erachter te komen welke meldcentrale aan uw wensen kan voldoen, kunt u deze het beste met elkaar vergelijken.

Neem contact op voor uw inbraakpreventie

Wenst u de beste inbraakpreventie voor uw woning of pand? Kies dan voor Blik Beveiliging als uw betrouwbare partner. Neem vandaag nog contact met ons op voor uw nieuwe beveiligingssysteem of stel uw vragen aan onze adviseur. Bel ons via : 0344-604445, of mail naar info@blikbeveiliging.nl. Wij komen dan spoedig bij u langs om u te voorzien van de beste inbraakpreventie!