Blik Beveiliging

Persoons en inbraak beveiliging Nijmegen

Inbraakalarm in Nijmegen nodig?

Wanneer u in Nijmegen op zoek bent naar een betrouwbaar beveiligingsbedrijf, dan zit u goed bij Blik Beveiliging. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring en denken altijd graag met u mee. Omdat we met veel verschillende merken werken en verstand van zaken hebben, kunnen we vele systemen voor u onderhouden en certificeren. Bovendien bieden we u een uitgebreid aanbod als het gaat om beveiliging. Wij staan klaar voor u en geven u weer een vertrouwd en veilig gevoel in uw woning of bedrijfspand in Nijmegen.

Meer dan beveiligingssystemen of persoonsbeveiliging in Nijmegen

Wij kunnen u in Nijmegen verschillende diensten leveren. Voelt u zich bijvoorbeeld onveilig na een bedreiging? Of wilt u simpelweg de kans op inbraak verkleinen? Schakel dan onze professionals in voor bijvoorbeeld:

  • Persoonsbeveiliging
  • Inbraakalarm onderhouden
  • Inbraak beveiliging plaatsen
  • Advies over beveiligingscamera’s
  • Installeren van beveiligingssystemen
  • Toegangsbeheer
  • Elektronische toegangscontrole

Accessories-SG620F-L1

Anti inbraak oplossingen in Nijmegen

Voor veel klanten leggen wij een alarminstallatie in de woning aan, bij voorkeur van merken als Lobeco en Aritech. Inbraak is een veelvoorkomende angst bij veel mensen, zeker op bepaalde locaties of met bepaalde producten in huis. Wij kunnen in Nijmegen een inbraakalarm installeren dat voldoet aan de laatste veiligheidseisen en richtlijnen. Zo weet u dat u zeker goed zit. Het systeem kan bij onraad u alarmeren, maar ook de meldkamer inseinen. Wij adviseren vaak een combinatie met een mistgenerator, die in een mum van tijd een dichte rook verspreidt. Zo zien inbrekers geen hand meer voor ogen en zijn uw spullen veilig.

Bedrijfsmatige beveiligingssystemen in Nijmegen

Voor bedrijven bieden wij verschillende beveiligingssystemen aan, eventueel aangevuld met beveiligingscamera’s. Zeker bij grote ondernemingen is er vaak geen overzicht meer van wie waar mag komen en welke beveiliging nodig is. Wij helpen u om dit helder in kaart te brengen. U wilt bijvoorbeeld niet dat vreemden in de serverruimte kunnen komen. Maar bezoekers moeten uiteraard wel het toilet kunnen bezoeken. Dankzij ons uitgekiende systeem krijgt iedereen bij u in Nijmegen de juiste toegang.

Alarminstallatie in uw woning in Nijmegen? Neem contact op

Wanneer u in Nijmegen op zoek bent naar een betrouwbare partner in beveiliging, dan hoeft u niet verder te zoeken. Blik Beveiliging staat dag en nacht voor u klaar. Wilt u inbraak beveiliging laten plaatsen? Of wilt u eerst vrijblijvend meer informatie en advies? Neemt u dan gerust contact met ons op. U bereikt ons telefonisch via 0344-604445 of via het contactformulier op onze website. Wij sturen u dan zo spoedig mogelijk een reactie. Of het nu gaat om beveiligingscamera’s of beveiligingssystemen, wij staan graag voor u klaar in Nijmegen.