Blik Beveiliging

Woning beveiligen

Uw woning professioneel beveiligen? Bel Blik Beveiliging!

Uw woning beveiligen wij optimaal

Wilt u uw woning professioneel beveiligen met de beste beveiligingstoepassingen? Zet dan vandaag nog Blik beveiliging in. Wij beschikken niet alleen over 20 jaar ervaring, maar zijn ook nog eens VEB erkend. Dit betekent dat wij enkel een hoge kwaliteit beveiligingstoepassingen te bieden hebben. Wij hebben al vele particulieren en bedrijven mogen voorzien van beveiligingsopties voor hun woning of pand. Daar wij altijd up-to-date kennis hebben, weten wij alles over de nieuwste toepassingen in de beveiliging. Kortom, wij hebben u veel te bieden. Wilt u weten hoe wij uw woning kunnen beveiligen? Lees hieronder dan meer of maak direct een afspraak met onze adviseur.

Wat kan Blik Beveiliging uw woning bieden?

Wij zijn een gekwalificeerd beveiligingsbedrijf en hanteren een breed aanbod aan beveiligingstoepassingen om uw woning te beveiligen. Als jong en dynamisch bedrijf kunnen wij u een persoonlijke service bieden. Wat wij u zoal kunnen bieden? Hieronder lichten wij onze beveiligingsopties voor u uit:

  • Elektronische beveiliging
  • Data netwerken
  • Intercom systemen
  • Branddetectie
  • Camera observatie
  • Service & Onderhoud
  • Toegangscontrole systemen
  • Mistgeneratoren
  • Telecom

U leest het al, wij kunnen u diverse toepassingen voor uw beveiliging bieden. U kunt kiezen om uw woning te beveiligen met een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Een combinatie van meerdere toepassingen raden wij altijd aan. U bent dan zeker van een optimale beveiliging voor uw woning. Een inbreker zal met onze goede beveiliging niet snel de moeite nemen om uw huis te betreden.
Wilt u meer informatie betreft de specifieke toepassingen die wij u te bieden hebben? Bel dan vooral even met onze adviseur, zodat u geheel geïnformeerd wordt.

Uw beveiliging bij een meldkamer aansluiten

Uw woning beveiligen is een eitje met onze vele toepassingen. Toch is er nog een extra stap die u kunt zetten om uw woning te beveiligen. Wat wij u zeer kunnen aanraden, is om uw beveiliging aan te laten sluiten bij een meldkamer. Wanneer uw alarmsysteem afgaat, wordt er een melding gestuurd naar de centralist. Deze neemt vervolgens contact met u op en zorgt dat er, indien nodig, spoedig een beveiligingsdienst bij uw woning aanwezig is. Een aansluiting bij een meldkamer is zo geregeld. U kunt uw systeem aansluiten bij meldkamers van View Control, Alarm Meldnet en SMC, of bij Trigion, G4S, CSU of Alert Services. Wat voor u de beste keuze is, daar komt u achter door de diverse meldkamers met elkaar te vergelijken.

Uw woning laten beveiligen? Neem contact op!

Wilt u vandaag uw woning nog laten beveiligen met de beste beveiligingstoepassingen? Of heeft u nog vragen over de specifieke opties die wij u kunnen bieden? Neem dan direct contact met ons op om uw vragen te stellen of een afspraak te maken. Bel ons via: 0344-604445, of mail naar info@blikbeveiliging.nl. Ons security bedrijf is komt dan snel uw woning beveiligen met onze hoogwaardige toepassingen!