Blik Beveiliging

Persoons en inbraak beveiliging Amersfoort

Anti inbraak in Amersfoort

Dagelijks wordt er meer dan 250 keer ingebroken in ons land. Het gaat hier zelfs alleen nog maar om woninginbraken. Ook Amersfoort heeft te maken met inbraak. Voorkom dat uw waardevolle spullen worden meegenomen door dieven en kies vandaag nog voor een betrouwbaar en professioneel beveiligingsbedrijf. Blik Beveiliging staat graag voor u klaar en biedt u advies op maat. Zo maakt u altijd de juiste keuze voor het juiste inbraakalarm dat past bij uw situatie. Informeer naar onze mogelijkheden in Amersfoort!

Onze beveiligingssystemen in Amersfoort

Wij richten ons voornamelijk op beveiliging en inbraakpreventie. Op dit moment hebben wij een uitgebreid assortiment aan producten. Dankzij onze jarenlange ervaring kennen wij vele verschillende systemen en weten wij wat de aandachtspunten zijn. U kunt bij ons in Amersfoort terecht voor:

  • Inbraak beveiliging: er zijn veel verschillende opties als het gaat om de keuze voor een inbraakalarm. Ook kunt u vervolgens nog aanvullende opties toevoegen.
  • Cameratoezicht: u kunt camerabewaking voor verschillende doeleinden toepassen. U kunt denken aan het in gaten houden van uw baby of met een intercomsysteem controleren wie bij u voor de deur staat.
  • Beveiligingssystemen: dit is voornamelijk interessant voor bedrijven. Hiermee sluit u delen van uw bedrijf af voor onbevoegden.

Amersfoort

Onze diensten in Amersfoort

Wij hebben op het gebied van beveiliging en inbraakpreventie een ruim assortiment aan producten. Daarnaast verlenen wij ook diverse diensten. Onderhoud en service staan bij ons op een hoog niveau en zo kunnen we u een zorgeloos bewakingssysteem garanderen. Welke diensten hebben we voor u:

  • Onderhoud: of u in Amersfoort nu een bestaand systeem heeft van Lobeco, Aritech of een ander merk, wij nemen het onderhoud graag voor onze rekening. Jaarlijks komen wij langs voor een grondige check.
  • Meldkamer: we hebben verschillende opties om uw inbraakalarm aan te sluiten op een meldkamer naar keuze.
  • Helpdesk: voor vragen en storingen in Amersfoort of omgeving zijn we altijd bereikbaar op het nummer 0344-604445. Mocht u toch onverhoopt onze voicemail krijgen, spreek dan uw naam en telefoonnummer in. We bellen u zo snel mogelijk terug.
  • Persoonsbeveiliging: wij zijn erin getraind om gevaarlijke situaties te herkennen en in te schatten. Indien nodig grijpen we in. Uw veiligheid is altijd onze prioriteit.

Inbraak beveiliging in Amersfoort? Neem contact op

Met meer dan 20 jaar aan ervaring bent u bij Blik Beveiliging altijd in goede handen voor inbraak beveiliging, persoonsbeveiliging of beveiligingscamera’s. We denken met u mee en kiezen altijd voor opties die bij uw situatie aansluiten. Als u kiest voor Blik Beveiliging, dan kunt u gebruikmaken van ons uitgebreide assortiment aan producten en onze diensten. Ons werkgebied strekt zich uit over heel Nederland, dus ook Amersfoort. Wilt u van onze services gebruikmaken? Bel dan snel naar 0344-604445.