Blik Beveiliging

Inbraakalarm

Ga voor een veilig gevoel thuis met een inbraakalarm van Blik Beveiliging

Het is de nachtmerrie van iedere ondernemer zonder inbraakalarm: na het weekend komt u weer op de zaak en uw volledige winkel of bedrijfspand is leeggeroofd. Of wat dacht u van een gezin dat na een heerlijke vakantie weer thuiskomt en ontdekt dat alle elektronica en sieraden verdwenen zijn? Het zijn slechts twee voorbeelden van braak. Buiten het feit dat u waardevolle spullen verliest aan criminelen, heeft inbraak vaak ook emotionele gevolgen voor slachtoffers. Zij voelen zich niet meer thuis of veilig in huis eigen huis. Blik Beveiliging adviseert daarom altijd een inbraakalarm thuis te plaatsen.

Het juiste inbraakalarm kopen

Wanneer u een inbraakalarm wilt kopen, dan heeft u verschillende opties. Blik Beveiliging neemt die graag met u door en geeft u vrijblijvend advies. Zo kiest u voor het inbraakalarm dat past bij uw situatie. U heeft de volgende mogelijkheden:

  • Kiest u voor een draadloos, bedraad of gemengd systeem?
  • Wilt u een alarm met of zonder toegangscontrole?
  • Wilt u een code of tag (elektronische sleutel) of beide?’
  • Wilt u dat er bij inbraak een bericht wordt gestuurd naar een particuliere alarmcentrale of wilt u op uw eigen telefoon een gesproken bericht ontvangen?
  • Wilt u op afstand kunnen meeluisteren?

Inbraakalarm

  • Wilt u een systeem met melders met geïntegreerde camera voor alarmverificatie?
  • Wilt u het inbraakalarm thuis of op uw bedrijf koppelen aan een alarmsysteem?
  • Wilt u het systeem kunnen bedienen op afstand en de status van het alarm kunnen bekijken via een app?

Ga voor de mistgenerator van Bandit!

Tegenwoordig hebben veel particulieren en bedrijven een eigen inbraakalarm. Als er iets gebeurt, dan stuurt het alarm direct een signaal naar de meldkamer. Vaak zijn er binnen tien minuten agenten ter plaatse. Inbrekers weten dit en zorgen ervoor dat ze voor die tijd al uit de voeten zijn. Een mistgenerator is daarom een goede aanvulling op uw inbraakalarm thuis of op uw bedrijf. Dit systeem zorgt ervoor dat er binnen 10 seconden een dicht mistgordijn ontstaat met een maximaal zicht van 30 centimeter. De inbreker verliest zijn zicht en oriëntatie. En wat hij niet ziet, kan hij ook niet stelen.

Inbraakalarm kopen? Vraag om een offerte

Zoals u ziet, komt er veel kijken bij het kiezen van een inbraakalarm. Overleg daarom met Blik Beveiliging, zodat wij u kunnen bijstaan. Zodra u uw keuze hebt gemaakt, kunnen wij ook het door u gekozen alarm voor u inbouwen. Zo weet u precies waar u aan toe bent en kunnen we persoonlijke wensen eenvoudig verwerken in uw alarmsysteem. Twijfel niet langer en ontdek wat er mogelijk is. Bel vandaag nog voor uw inbraakalarm voor thuis of uw bedrijf naar 0344-604445.