Blik Beveiliging

Bewakingscamera draadloos

Bewakingscamera kopen? draadloos of bedraad?

Wilt u cameratoezicht inzetten om uw terrein of bedrijfspand te bewaken? Wilt u toezicht hebben op machines of personeel? Of houdt u graag uw baby of huisdier in de gaten? Met een bewakingscamera bent u direct op de hoogte. U ziet met eigen ogen of alles nog goed gaat of dat u moet ingrijpen. Bewakingscamera kopen? Er zijn vele mogelijkheden en keuzes. Gaat u bijvoorbeeld voor draadloos of niet? Wilt u een kleurencamera? En hoe gaat u de beelden aflezen? Blik Beveiliging geeft u graag uitgebreid advies!

Bewakingscamera’s voor bedrijven

Ook al is uw bewakingscamera voor thuis draadloos of bedraad, u hebt alsnog een monitor nodig om de beelden te kunnen aflezen. Sommige systemen bieden ook de mogelijkheid om op een andere locatie of op uw smartphone de beelden in te zien. Wilt u de beelden op een later moment terug kunnen kijken? Dan hebt u nog een digitale videorecorder nodig. Dit is handig als uw bedrijf bijvoorbeeld met diefstal of vandalisme te maken krijgt. De beelden kunnen dan als bewijs dienen. En afhankelijk van uw keuze voor draadloos of niet, hebt u mogelijk ook nog kabels nodig.

Waarom een bewakingscamera draadloos erg handig kan zijn

U kunt uiteraard ook kiezen voor een bedrade bewakingscamera. Dat is vaak goedkoper. Maar draadloos heeft veel voordelen, zo leert onze jarenlange ervaring. Een aantal voordelen:

1. U heeft meer gebruiksgemak en u kunt de camera gemakkelijk verplaatsen. Dat is bijvoorbeeld handig als u een baby heeft, die u in de gaten wilt houden. U kunt de camera gebruiken in de box beneden of in bed boven.
2. U hoeft geen kabels of bedrading aan te leggen. Het ziet er vaak niet zo mooi uit om overal kabels te hebben liggen. Met een bewakingscamera draadloos heeft u hier geen last van.
3. Het is een veiligere optie. Draden zijn simpel door te knippen en dan werkt uw camera niet meer. Draadloze camera’s zijn vandaalbestendig.

Bewakingscamera draadloos

Bewakingscamera voor thuis kopen? Neem contact op

Blik Beveiliging heeft meer dan 20 jaar ervaring met beveiliging en inbraakpreventie. We hebben een breed pakket aan bewakingscamera’s en diensten, zodat we altijd kunnen inspelen op de wensen van onze klanten. Bovendien worden al onze installaties volgens de VEB normen aangelegd. Dit betekent dat u bij de meeste verzekeringsmaatschappijen ook nog eens korting kunt krijgen op uw inboedelverzekering. Twijfel niet langer en vraag vandaag nog een offerte aan voor uw bewakingscamera draadloos via 0344-604445.