Blik Beveiliging

Persoons en inbraak beveiliging Culemborg

Betrouwbare anti inbraak oplossingen in Culemborg

Een goede voorbereiding is het halve werk. Daarom is het belangrijk dat u voorbereid bent op vervelende scenario’s. Wat als er wordt ingebroken in uw woning of bedrijfspand in Culemborg? Of erger nog, wat als u ligt te slapen en er breekt brand uit? Blik Beveiliging zorgt ervoor dat u weer rustig kunt slapen. Wij zijn een betrouwbaar en dynamisch beveiligingsbedrijf met meer dan 20 jaar ervaring. Zo kunnen we u optimaal adviseren over onze ruime assortiment op het gebied van inbraak beveiliging en brandpreventie.

Professionele inbraak beveiliging in Culemborg

Dagelijks vinden er 250 woninginbraken plaats. De kans is groot dat er ook regelmatig wordt ingebroken in Culemborg. Dat vinden wij onacceptabel. Zeker omdat er veel technieken op de markt zijn om de kans op inbraak tot een minimum te beperken. Wij kiezen graag voor een combinatie van middelen, bijvoorbeeld van de beste merken (Lobeco of Aritech):

  1. Een inbraakalarm dat tegelijkertijd ook kan dienen als brandalarm. Er zijn allerlei mogelijkheden om het alarmsysteem te koppelen aan andere functies. Vraag ernaar!
  2. Een bewakingscamera die u te allen tijde gerust kan stellen. U ziet met eigen ogen dat er niets aan de hand is en dat de situatie veilig is.
  3. Een mistgenerator, die bij inbraak binnen tien seconden zorgt voor een dicht gordijn van mist. De inbreker ziet geen hand meer voor ogen. Zo is hij niet in staat uw waardevolle spullen mee te nemen.

Culemborg

Goedkopere inboedelverzekering

Onze betrouwbare werkwijze spreekt ook verzekeraars aan. Wij werken namelijk volgens de VEB normen, waarmee wij u garanderen dat het inbraakalarm in uw woning of bedrijfspand in Culemborg voldoet aan strenge kwaliteitseisen. Verzekeringsmaatschappijen geven u daarom vaak korting op uw inboedelverzekering. Zij lopen dan minder risico, waardoor u een lagere premie betaalt. We certificeren nieuwe, maar ook bestaande inbraakalarmen. Vraag naar de mogelijkheden bij Blik Beveiliging: 0344-604445. We werken door heel Nederland, dus ook in Culemborg.

Ons bedrijf in Culemborg

Uw beveiliging in Culemborg is bij Blik Beveiliging in goede handen. We weten waar u behoefte aan heeft en geven u graag een veilig en vertrouwd gevoel. Onze diensten omvatten naast inbraak beveiliging ook persoonsbeveiliging en het plaatsen van beveiligingscamera’s en installeren van beveiligingssytemen. Mocht u een ander veiligheidsvraagstuk hebben, dan kunnen wij ook voor u klaarstaan in Culemborg. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op via het telefoonnummer 0344-604445 en informeer naar de mogelijkheden.