Blik Beveiliging

Huis beveiligen

Zoekt u de beste beveiliging voor uw huis? Bel Blik Beveiliging!

Uw huis optimaal beveiligen met onze toepassingen

Bent u op zoek naar de beste beveiliging voor uw huis? Zoek dan niet langer verder, want Blik Beveiliging biedt u, als VEB erkend Technisch beveiligingsbedrijf, enkel de beste toepassingen. Met onze ruim 20 jaar ervaring hebben wij al vele ervaring opgedaan bij diverse bedrijven. Tevens beschikken wij over een brede kennis op het gebied van de nieuwste beveiligingssystemen ter inbraakpreventie. Uw woning beveiligen wij optimaal. Meer weten? Neem contact met ons op of zet ons direct in voor de beveiliging van uw huis.

Aanbod Blik Beveiliging

Als jong en dynamisch security bedrijf, hebben wij u veel te bieden. U kunt bij ons terecht voor onder andere:

  • Elektronische beveiliging
  • Data netwerken
  • Intercom systemen
  • Branddetectie
  • Camera observatie
  • Service & Onderhoud
  • Toegangscontrole systemen
  • Mistgeneratoren
  • Telecom

Kortom, wij hebben diverse middelen voorhanden om uw huis optimaal te beveiligen.
Wenst u enkel camera observatie te gebruiken of wilt u deze combineren met een van onze andere toepassingen ter inbraakpreventie? Bij Blik Beveiliging raden wij altijd een combinatie van meerdere toepassingen aan, zodat deze uw woning geheel kunnen beveiligen. Voor een inbraak hoeft u dan niet meer bang te zijn. Eventuele dieven denken dan nog wel een paar keer na voor zij uw woning betreden.

Ook aansluitbaar bij een meldkamer

Wist u dat u onze beveiliging ook aan kunt laten sluiten bij een meldkamer? Indien uw woning een alarm afgeeft, wordt deze als eerste naar de meldkamer doorgezonden. Vervolgens belt de centralist naar u en eventueel naar een beveiligingsdienst die dan een kijkje komen nemen. U kunt eenvoudig en snel bij iedere meldkamer worden aangesloten. Denk aan meldkamers zoals View Control, Alarm Meldnet en SMC, maar ook bij Trigion, G4S, CSU en Alert Services. Vergelijk diverse meldkamers met elkaar om zo tot een juiste keuze te komen.

Neem contact op voor de beste beveiliging voor uw huis

Wilt u uw woning optimaal beveiligen? En wenst u hierbij enkel de beste toepassingen in te zetten? Maak dan de keuze voor de toepassingen van Blik Beveiliging en neem vandaag nog contact op voor een zorgvuldige installatie door onze professionals. Bel ons direct via: 0344-604445, of mail naar info@blikbeveiliging.nl. Wij komen dan snel ter plaatse om uw huis te beveiligen met onze hoogwaardige toepassingen, zoals een camerasysteem, alarmsysteem of branddetectie.