Blik Beveiliging

Persoons en inbraak beveiliging Elst

De beste anti inbraak oplossingen voor uw pand in Elst!

Wist u dat Elst in de gemeente Overbetuwe de meest MKB-vriendelijke locatie van ons land is? Dat betekent ook dat veel ondernemers en bedrijven bewust kiezen voor Elst. Geef dieven echter geen kans en beveilig uw bedrijfspand met de meest moderne technieken. Blik Beveiliging kan u vertellen welke mogelijkheden er zijn op het gebied van inbraak beveiliging. Wij vertellen u altijd wat aansluit bij uw wensen en behoeften. Bel voor meer informatie naar 0344-604445.

Meer dan goede beveiligingssystemen in Elst

Met onze jarenlange ervaring zijn wij altijd in staat om uw bedrijf in Elst te voorzien van passend en op maat gemaakt advies. Voor ons is een combinatie van verschillende middelen vaak de beste oplossing. U kunt uw bedrijfspand bijvoorbeeld goed beschermen met beveiligingscamera’s. Zo kunt u altijd beelden zien van wat er in uw bedrijf gebeurt en hebt u zicht op wie naar binnen mag.

Elst

Voor particulieren adviseren wij vaak een inbraakalarm, dat tevens dient als brandalarm. Is er sprake van diefstal, dan verspreidt de mistgenerator een dikke laag mist die het de inbreker onmogelijk maakt om nog iets te zien.

Betrouwbare bewakingscamera’s (draadloos) in Elst

Omdat er in Elst veel bedrijven zijn, adviseren wij werkgevers in dit gebied om ieder geval te kiezen voor beveiligingscamera’s en beveiligingssystemen. Dit heeft vele voordelen:

  • Hoe meer beveiliging u inzet, des te minder veiligheidsrisico’s u loopt.
  • Verliest een medewerker zijn pasje of tag? Dankzij het centrale systeem kunt u het pasje of de tag eenvoudig deactiveren. Nieuwe sloten plaatsen is niet nodig.
  • Via een centraal computersysteem kunt u de rechten van werknemers beheren. Zo geeft u iemand snel zijn rechten of trekt u rechten tot een bepaalde ruimte in.
  • U heeft achteraf inzicht in wie waar is geweest. Is er bijvoorbeeld iets gestolen in uw bedrijf in Elst? Met het elektronische toegangssyteem ziet u al snel wie er als laatste toegang had tot de desbetreffende ruimte.
  • Werknemers kunnen een elektronisch pasje niet namaken, dus zo voorkomt u fraude.
  • Gebeurt er een ongeval of ramp? Dankzij het elektronische systeem hebt u snel een lijst van personeel dat op dat moment binnen is.

Alarminstallatie in uw woning in Elst? Bel ons voor vrijblijvend advies

In Elst en omgeving zijn wij uw partner als het gaat om inbraak beveiliging, persoonsbeveiliging of beveiligingssystemen. We leveren u een compleet pakket en werken alleen samen met kwalitatief hoogwaardige producten, bijvoorbeeld van Aritech en Lobeco. Wilt u meer weten? Dan kunt u bellen naar 0344-604445. Of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Uiteraard zorgen wij ook voor het inbraakalarm in uw woning of bedrijf. We werken door heel Nederland en staan dus ook klaar voor u en uw bedrijf in Elst.